De Wintertuin Experience is een onderdeel van Living Story, een Baarns experience design bureau waar we al 12,5 jaar experiences maken: spellen en evenementen waarbij beleving centraal staat. Het zijn bijzondere activiteiten op prachtige locaties waarbij je de dagelijkse realiteit vergeet en nieuwe kanten ontdekt van jezelf en van je collega`s, vrienden of familie.

De experiences van Living Story zijn gebaseerd op verhalen en op de locatie waar je bent. Ook op onze nieuwe inspirerende plek in de Wintertuin ga je de geschiedenis en cultuurhistorie van dit bijzondere monument beleven en ervaren!

De eigenaren van Living Story zijn Karen Sikkema en Michiel van Eunen.

Karen is experience designer, escape room designer en ontwerper van gamification voor cultureel erfgoed. Op dit moment is ze de ‘trekker’ van de ontwikkelingen rondom de Wintertuin. Na gewerkt te hebben als consultant en trajectbegeleider in een asielzoekerscentrum, is ze 10 jaar geleden bij Living Story ingestapt en heeft daar een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan met ondernemerschap, gamedesign en gamification. Naast Living Story is ze oprichter, CEO en business developer geweest van samenwerkingsverband Tempeest, waarin location based games voor cultureel erfgoed werden ontwikkeld. Ook werkt ze af en toe als gastdocent bij de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Michiel heeft een achtergrond in theater, gamedesign en gamification. Na jaren als trainer en concept developer te hebben gewerkt bij een mysteryshopping bureau, startte hij 12,5 jaar geleden Living Story. In de loop van de jaren ontwikkelde hij een enorme hoeveelheid spellen, maakte location based games voor Tempeest en ontwikkelde recentelijk The Nature Game en andere games voor iPad waarmee je kan rondrennen in de stad en in de natuur. Op dit moment werkt hij ook als gamification consultant voor Performance Solutions, waar hij onder meer de Escape Room als trainingstool inzet voor teams en organisaties.

Heb je vragen over ons, de Wintertuin of de crowdfunding? Neem dan contact op met Karen Sikkema via mail of bel naar Karen (06-55775724) of Michiel (06-21823160).

0

Start typing and press Enter to search