In Geen categorie

De voorverkoop is verlengd! Tot en met maandag 28 januari ontvang je bij jouw aankoop nog steeds extra kortingen én leuke extra’s! Dus koop nu snel je tickets voor de nieuwe Escape Room ELIXIR of het Mysterie van de Botanische Tuin, of boek nu je unieke teamuitje of vergaderarrangement voor 2019.

EN! De laatste kans om jouw stem of naam in de Escape Room terug te kunnen vinden in het nieuwe jaar!

De Wintertuin Experience zal medio maart 2019 openen. Dat is een paar weken later dan we hadden ingeschat, dus gebruiken we die paar weken allerlaatste vertraging om de voorverkoop nog met een paar weken te verlengen! Ondertussen bouwen we aan een nog betere versie van ELIXIR, de unieke Escape Room in de glazen kas, en worden de komende 10 weken de laatste handen gelegd aan de keuken, theetuin, terras en groene wand. Medio maart gaan we knallend van start, want 2019 wordt het jaar van de Wintertuin Experience!

Geniet dus nu nog van de voordelen van de voorverkoop: gratis koffie en thee voor je hele team bij je boeking van ELIXIR, gratis koffie en limonade bij Het Mysterie van de Botanische Tuin, gratis cocktails bij je teamuitje, gratis Escape Room als je een vergaderarrangement boekt, et cetera!

Als eind januari de boekingsmodule opengaat, krijgen alle voorverkoop-boekers de gelegenheid als eerste een datum en tijd te kiezen voor hun reservering. Dus wees er snel bij! Je hebt nog tot 28 januari de tijd voor mooie kortingen en leuke extra’s.

Graag tot ziens in de Wintertuin in 2019!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search