In Geen categorie

Er wordt op dit moment hard gewerkt om onze plannen voor de Wintertuin zo concreet mogelijk te maken. Samen met de gemeente hebben we een bouwkundig projectmanagement bureau gevonden – het Blaricumse GalloPM – dat ons helpt met de kostenraming, het ontwerp, de planning en – als het straks zover is – de uitvoering van het project waarbij we de benodigde aanpassingen aan de Wintertuin zullen doen om het gebruiksklaar te maken.

Daarnaast werken we op dit moment aan het ontwerpen van een tijdelijke pop-up Escape Game die we in de winter en het voorjaar in de Wintertuin kunnen spelen met kleine groepen mensen. Vergelijkbaar aan een Escape Room wordt deze Escape Game een zinderend en interactief spel dat teams een uur lang zal meeslepen in de historie van de Wintertuin. Met behulp van de geweldige vrijwilligers van de Historische Kring Baerne en de Stichting Groenegraf.nl hebben we mooie beelden, prachtige oude kaarten en veel informatie over de Wintertuin verzameld om in het spel te verwerken.

We hebben als thema voor deze Escape Game – getiteld Het Geheim van de Weldoener – het leven en werk van August Janssen gekozen, de koopman en filantroop die de Wintertuin heeft laten bouwen. Op dit moment zijn we het spel aan het testen en wachten we op de vergunning om het te mogen uitvoeren

Wil je op de hoogte blijven van wanneer het spel gelanceerd wordt? Laat het ons weten! Mail naar Karen Sikkema en we zetten je naam op de lijst zodat je direct wordt geïnformeerd als het spel te boeken is!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search