TERRAS OPEN per 28 april

Vanaf 28 April is het terras van de Wintertuin weer open!

Welkom terug op ons terras

Vanaf 28 april is kun je veilig en comfortabel terecht op het grote terras van de Wintertuin. In de zon of onder een parasol én met uitzicht over het prachtige Cantonspark.

Reserveren bij de deur

  • Reserveren kan alleen bij aankomst op het terras
  • Er kan niet van tevoren worden gereserveerd

Openingstijden

In de schoolvakanties en op feestdagen is het terras geopend van woensdag t/m zondag. Buiten de schoolvakanties is het terras geopend van vrijdag t/m zondag.

Week 17

Woensdag 28 april

12:00 - 18:00

Donderdag 29 april

12:00 - 18:00

Vrijdag 30 april

12:00 - 18:00

Zaterdag 1 mei

12:00 - 18:00

Zodag 2 mei

12:00 - 18:00

Meivakantie:

Woensdag 5 t/m zondag 9 mei van 12:00 tot 18:00 uur

High Tea

Graag nodigen wij u uit voor High Tea in de Wintertuin;

De voormalige botanische kas ademt een ontspannen sfeer en biedt het ideale decor voor een romantische High Tea voor twee, een heerlijke lazy afternoon met vriendinnen, een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid.

Onze High Tea bestaat uit een ruimte sortering zoete & hartige lekkernijen, telkens gevarieerd met het aanbod uit onze keuken en luxe Leonidas bonbons.

Onze lose thee onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en versheid. In alle theeën zitten echte stukjes fruit of specerijen en je schept zelf verse theeblaadjes uit onze melanges Notendroom, Hello Sunshine, Carpe Diem, Sensei Sencha of de klassieke zwarte Earl Grey.

Wil je de High Teas extra feestelijk maken, begin dan met een glaasje cava!

Kinder High Tea

Voor kinderen hebben we een eigen High Tea etagère, met zoete taartjes, hartige hapjes, fingerfood en meer. Lekker sjiek aan de High Tea, net als de grote mensen.

Enkele voorbeelden van onze High Tea’s. Wij maken onze High Tea’ss altijd met een gevarieerd aanbod uit onze keuken. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een High Tea cadeau!

Leuk om te krijgen én om te geven: Een High Tea voor 2 of 4 personen. Bestel & betaal hier, en we sturen je de waardebon digitaal toe. Dan kun je ‘m uitprinten en cadeau doen.

1

Start typing and press Enter to search

Open chat
1
Heb je een vraag? App ons direct!