De Wintertuin is gesloten i.v.m. de Corona Maatregelen.

Onze Take-Away is wel open, en ook kun je terecht voor onze parkspellen.

Reserveren?

Ons terras is open zonder reservering.
Voor binnen kunt u hier reserveren.

Welkom in de Wintertuin!

Je bent altijd welkom op de volgende dagen:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:30
10:00 – 18:30

Inspiratie

Op de kaart van Wintertuin Experience vind je precies wat er volgens ons thuis hoort. Ze is geïnspireerd op de omgeving en de historie van de Wintertuin; botanisch, puur, écht en lekker, met hier en daar een vleugje Nederlands-Indië en  de allure en kwaliteit van weleer.

Klik op de kaart hiernaast voor de complete kaart van de Wintertuin.

High Tea

Graag nodigen wij u uit voor High Tea in de Wintertuin;

De voormalige botanische kas ademt een ontspannen sfeer en biedt het ideale decor voor een romantische High Tea voor twee, een heerlijke lazy afternoon met vriendinnen, een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid.

Onze High Tea bestaat uit een ruimte sortering zoete & hartige lekkernijen, telkens gevarieerd met het aanbod uit onze keuken en luxe Leonidas bonbons.

Onze lose thee onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en versheid. In alle theeën zitten echte stukjes fruit of specerijen en je schept zelf verse theeblaadjes uit onze melanges Notendroom, Hello Sunshine, Carpe Diem, Sensei Sencha of de klassieke zwarte Earl Grey.

Wil je de High Teas extra feestelijk maken, begin dan met een glaasje cava!

Kinder High Tea

Voor kinderen hebben we een eigen High Tea etagère, met zoete taartjes, hartige hapjes, fingerfood en meer. Lekker sjiek aan de High Tea, net als de grote mensen.

High Tea

Enkele voorbeelden van onze High Tea’s. Wij maken onze High Tea’ss altijd met een gevarieerd aanbod uit onze keuken. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een High Tea cadeau!

Leuk om te krijgen én om te geven: Een High Tea voor 2 of 4 personen. Bestel & betaal hier, en we sturen je de waardebon digitaal toe. Dan kun je ‘m uitprinten en cadeau doen.

0

Start typing and press Enter to search

Open chat
1
Heb je een vraag? App ons direct!