Wintertuin bezorgt high tea aan huis 

In het weekend van 11 en 12 april hebben we 250 Paas high-tea pakketten  bezorgd in en rondom Baarn (Eemnes, Bunschoten-Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Huizen, Soest, Soesterberg).

We zijn blij dat we voor zoveel mensen hebben kunnen bijdragen aan een bijzonder paasweekend.

Heb je de Paas-High-Tea aan huis gemist? Is de High-Tea aan huis bevallen? Of zou je wel een High-Tea aan huis willen weggeven aan iemand anders? Let dan op:

Zondag 10 mei: Moederdag High Tea aan huis

Hou onze Facebook-Pagina in de gaten, of laat’t ons weten op:

hightea@wintertuinexperience.nl

Paas high tea thuisbezorgd

Voor veel mensen is Pasen een feestdag om te delen; samen met je familie aan tafel. Dat ziet er dit jaar anders uit dan anders.
Om er dit jaar tóch iets bijzonders van te maken kun je een Paas high tea laten bezorgen; een pakket vol lekkers, vers samengesteld in de Wintertuin, en bij je thuis bezorgd. In Baarn, Soest en Eemnes doen we dat gratis, daarbuiten (tot 15 km) voor €5.

De High Tea wordt vers voor u gemaakt en inclusief handleiding aangeleverd in gesloten doosjes in onze prachtige Wintertuin-kasjes.

Hoe werkt het?

Bestel en betaal je Paas high tea hier. De prijzen zijn per persoon. Ben je met 2 volwassenen en 2 kinderen, dan kies je 2x Luxe Paas high tea en 2x kids Paas high tea. Flesje bubbels er bij? Dat kan. Voeg die dan ook toe aan je winkelmandje.

  • Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 10 april 12:00 uur.
  • We bezorgen op zaterdag 11 en zondag 12 april, van 11:00 tot 16:00 uur. Je kunt bij het afrekenen je voorkeur aangeven.
  • De high teas kunnen een dag in de koelkast bewaard worden.

Tip: Escape room-voor-thuis

De makers van de Elixir Escape room in de Wintertuin hebben een Escape room-voor-thuis gemaakt: De familie Groen in Avonturenland. (Alles over de familie Groen lees je op hun site). Superleuk om te spelen voor, tijdens on na je Paas-High-Tea. Goed voor een uur plezier aan de keukentafel!

Je kunt deze toevoegen aan je bestelling. Je krijgt deze dan samen met je Paas-High-tea thuis bezorgd.

De escape room kost €19,50 en is te spelen met 2 tot 5 personen.

Wil je graag een High Tea bestellen, maar niet per sé met Pasen, mail ons dan op hightea@wintertuinexperience.nl

0

Start typing and press Enter to search