VANAF FEBRUARI TE BOEKEN

Het Mysterie van de Botanische Tuin

Je speelt Het Mysterie van de Botanische Tuin in teams van 2-5 personen. Per tijdslot kunnen er maximaal 4 teams tegelijkertijd spelen. Speel je met méér dan 1 team, boek dan meerdere keren hetzelfde tijdslot.

Het Mysterie van de Botanische Tuin is vanaf eind februari weer te spelen vanuit de Wintertuin in Baarn. Binnenkort openen we hier de boekingsmodule!

Team Game ‘Het Mysterie van de Botanische Tuin

50

Categorie:

Het Mysterie van de Botanische Tuin

Het Mysterie van de Botanische Tuin is het gloednieuwe buitenspel in het Cantonspark rondom de Wintertuin! Het Mysterie van de Botanische Tuin is een spel waarbij je op zoek gaat naar geheime aanwijzingen over een verborgen schat in het Cantonspark, speurt, puzzelt en slim speelt om met jouw team het raadsel binnen een uur op te lossen én de schatkist in het park te openen!

Ondertussen leer je de prachtige bomen, planten en plekken in het park kennen én de historische figuren die dit park hebben gemaakt tot wat het nu is: een bijzonder Rijksmonument met unieke bomen en planten.

Kom jij Het Mysterie van de Botanische Tuin spelen in het prachtige Cantonspark? Daag je collega’s, familie of vrienden uit om het eerst het Mysterie van de Botanische Tuin op te lossen en de schatkist te openen!

Je kan het spel spelen met maximaal 4 teams tegelijk, maar ook gewoon met je gezin (max. 5 personen in een team). Het spel kost €50 (incl. btw) per team.

0

Start typing and press Enter to search