Fotoshoots & TV

De Wintertuin is een ideale locatie voor fotoshoots en tv opnamen. Of het nu een productshoot is, een bruidsreportage of een televisieprogramma. (oa. Married at First Sight en  Goede Tijden Slechte Tijden maakten hier opnamen).

Een grote locatie met voldoende ruimte voor verkledingen, bijzondere doorkijkjes en invallen. Met onze unieke palmboom als eyecacther of backdrop. 100% daglicht en droog. De perfecte condities voor elke fotograaf!

De Elixir kassen in de Wintertuin werden gebruikt als botanische entourage voor de productshoot van Lowlander.

Nederland oftewel ‘Lowlands’ betekent letterlijk ‘Lage Landen’ – het land dat voor een groot deel onder zeeniveau ligt. Door het continue gevecht tegen water zijn de ‘Lowlanders’ pioniers op het water en dreven ze handel over de hele wereld. Geïnspireerd op deze verre reizen ontdekt botanisch brouwer de wereld van kruiden, specerijen en fruit. En brouwen met deze botanicals unieke en natuurlijk smaakvolle bieren.

Quooker gebruikte de Wintertuin voor hun brand visuals van 2023.

De Rebellenclub gebruikte de Wintertuin voor hun portfolioshoot. (Styling: Anne de Lange)

De Rebellenclub is een platform voor jonge ontwerpers en biedt hen de kans hun idee in de markt te zetten.  Het uitgangspunt is om items te selecteren die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat al bestaat. De verbindende factor is dat elk product met zorg geselecteerd is, en past bij de huidige trends op het gebied van interieur en lifestyle.

Onze filosofie is om vooral met getalenteerde Nederlandse ontwerpers en illustratoren te werken. Met onze Rebellenclub huismerk geven we ze een platform om een breder publiek te bereiken. Hiermee kunnen we onze klanten verrassen met originele producten. Maar we vinden het vooral leuk om met ze samen met te werken. Met onze Rebellenclub shops en webwinkels geven we ze een platform om een breder publiek te bereiken. En hiermee kunnen we onze klanten verrassen met originele producten. Maar we vinden het vooral leuk om met ze samen met te werken.

The Spirit Junkies maakte een prachtige fotoshoot voor hun webshop thespiritjunkies.nl.

van Zijp Fotografie | Moments to remember gebruikt de Wintertuin graag voor familieshoots, newborn, zwangerschap en bruiloftsreportages.

Veldroos Verloskundigen is een kleinschalige praktijk in de regio Soest en Baarn. Er werken twee vaste verloskundigen; Danielle van Rhee en Anne Roos.

Balletschool Marut Jorquera gebruikte De Wintertuin voor hun dansfilm Streaming Hearts.

Paula Wieman fotografie, lifestyle fotograaf uit Almere. Voor lichte, romantische bruidsfotografie, fotografeer ik graag bij de wintertuin. Ook kan je bij mij terecht voor: zwangerschap, newborn, loveshoot, gezin fotografie.

Op 30 oktober 2021 was er een livestream van PKN als onderdeel van het Petrusfestival.

Jazz Legends maakte de miniserie Wintertuin Jazz Experience met prachtige opnamen, zoals deze uitvoering van ‘My Funny Valentine’ van de 17-jarige Jaïnda.

Wil je ook gebruikmaken van de Wintertuin voor een fotoshoot of opname? Laat ‘t ons weten.

    Start typing and press Enter to search