In de Wintertuin komt vanaf zomer 2018 een gloednieuwe Escape Room, die we gaan bouwen in een glazen kas ín de kas! Tot die tijd spelen we een tijdelijke Escape Game in de Wintertuin, omdat het natuurlijk geweldig is om het prachtige gebouw van de Wintertuin nu al te kunnen ervaren!

De tijdelijke Escape Game is Het Geheim van de Weldoener, en die is nu te boeken via deze site.

De nog te bouwen Escape Room wordt The Secret Garden.

Daarnaast werken we aan een Escape Room-achtig spel, maar dan buiten in het park! Dit spel is te boeken vanaf juni 2018: Het Mysterie van de Botanische Tuin. 

Kom jij ook spelen in de Wintertuin? Boek nu Het Geheim van de Weldoener, of koop nu al in de voorverkoop een ticket voor The Secret Garden!

Escape Room Baarn
Living Story was ook één van de makers van Pop-up Escape Room Hôtel Central, waarmee we in het voorjaar van 2017 bijna €9000 ophaalden voor het goede doel. We hebben mooie herinneringen aan dit project, en zijn blij nu een permanente Escape Room te kunnen gaan openen in Baarn!

Escape Game ‘Het Geheim van de Weldoener’

100

Escape Game ‘Het Geheim van de Weldoener’ voor groepen van 4 tot 8 personen per team. Nu tijdelijk te boeken!

Hoe werkt de boeking? Selecteer voor één team hieronder een datum en tijdstip, en ga daarna naar de Winkelmand om je bestelling compleet te maken en naar Afrekenen te gaan. Je kan boeken tot 1 dag in het voren; wil je boeken voor de volgende dag? Neem dan even contact op op met Karen via karen@wintertuinexperience.nl. Je kan het spel ook met twee teams tegelijk spelen. Neem in dat geval contact op met Karen Sikkema voor je boeking! Dat kan via karen@wintertuinexperience.nl.

Categorie: Tag:

Beschrijving

1915, een rijke handelaar, een half afgebouwde kas, een nieuwsgierige echtgenote, en een geheim, Je hebt een uur de tijd om Het Geheim van de Weldoener te ontrafelen, voordat August Janssen terugkomt…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Escape Game ‘Het Geheim van de Weldoener’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

0

Start typing and press Enter to search