In crowdfunding

Nog een origineel kerstcadeau nodig? Geef nu een ticket cadeau voor de nieuwe Escape Room Het Mysterie van de Botanische Tuin, die in 2018 gaat openen in de Wintertuin! Óf ga voor jouw naam – of natuurlijk de naam van degene die je dit cadeau doet – als onderdeel van een puzzel in de Escape Room!

Op onze crowdfunding en voorverkoop pagina kan je nu al met korting een ticket kopen voor de Escape Room, waarmee je met een team van maximaal 8 personen straks in de Escape Room een unieke experience kan beleven. Je krijgt er nu een jaar lang elke maand gratis koffie en thee bij! Als je een klein beetje meer betaalt, vermelden we jouw naam (of de naam van degene die je aan ons doorgeeft) in een puzzel in de Escape Room. Uiteraard krijg je daar ook een ticket bij, want die naam moet je natuurlijk wel zelf gaan ontdekken!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je straks nog meer van de Wintertuin kunnen genieten? Je kan ook een plant sponsoren, of je eigen stoel of tafel in de Wintertuin. Of ga voor iets bescheidener en sponsor je eigen theekop, of je eigen theeset voor heerlijke afternoon tea.

Kijk nu snel welk kerstcadeau bij jou past, we verwelkomen je graag in de Wintertuin zodra we opengaan in 2018!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search