In Geen categorie

Afgelopen week presenteerden we onze plannen voor de Wintertuin in een openbare presentatie voor iedereen die meer wilde weten over wat we in de Wintertuin gaan doen. Passend bij het thema OPEN, dat we als leidraad voor onze plannen in de Wintertuin hebben gekozen, ontvingen we een kleine zaal vol belangstellenden, inwoners van Baarn en buurtgenoten van de Wintertuin in de Speeldoos.

Het was een mooie avond met veel tips, vragen, idee├źn en bijval. We houden er een erg goed gevoel aan over, en hopen dat dat ook geldt voor alle aanwezigen tijdens de avond. Belangrijkste boodschap die we – naast onze inhoudelijke plannen voor het prachtige gebouw – hebben willen overbrengen is dat we die plannen graag willen verwezenlijken in overleg met en met betrokkenheid van de buurtgenoten en alle anderen die zich verbonden voelen met deze plek, de cultuurhistorie van Wintertuin en Cantonspark en het mooie Baarn.

RTV Utrecht maakte ter gelegenheid van de openbare presentatie deze week een mooie reportage op zowel radio en tv over onze plannen: www.rtvutrecht.nl/nieuws/1624236/dit-gaat-er-gebeuren-met-de-wintertuin-in-baarn.html

“De eerste crossover is een feit!” Met Peter Joziasse, directeur van Theater de Speeldoos

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search