MUZIKALE VOORSTELLING DE NAVERTELLERS

Op donderdagmiddag 19 mei om 16:00 uur speelt exclusief in de Wintertuin in Baarn de voorstelling De Navertellers.

15:00 deuren open
16:00 Aanvang Voorstelling
17:00 nazit
18:30 einde

Prijs: € 27,50 inclusief 1 kopje koffie of thee

Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma

Ontroering en humor en heel mooie muziek

De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand!

Zes ervaren hemelpoort bestormers

Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en de film Spetters.

Geen wonder – daar komen ze vandaan.

Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Dansmeester Toon staat voor u klaar. Bij leven en welzijn natuurlijk. Maar dat geldt ook voor u!

Vijf sterren van Adriaan van Dis

Adriaan van Dis gaf de Navertellers in zijn recensie vijf sterren. Op de website van de Navertellers kunt u daar alles over lezen. Of anders op de groepspagina op Facebook.

Kaarten Bestellen

De Navertellers

27.50

Muzikale Voorstelling in de Wintertuin

Op donderdagmiddag 19 mei om 16:00 uur in de Wintertuin in Baarn (entree via park)

16:00 Aanvang voorstelling

 

 

Categorie:
0

Start typing and press Enter to search