In Geen categorie

Woensdagavond 10 januari mochten we presenteren in de Gemeenteraad van Baarn, om te laten zien wat de aanpassingen zullen zijn die het gebruik van de Wintertuin als Escape Room en theetuin nodig heeft. Het gaat vooral om aanpassingen die het klimaat (de warmte in de winter en de koelte in de zomer) gaan verbeteren, evenals de akoestiek in het pand. Verder komt er een mooi terras, wordt de keuken intern iets uitgebreid en gaan we natuurlijk de Escape Rooms en de theetuin bouwen en inrichten.

Eén van de dingen die we heel graag willen realiseren is een levend groene wand. Die gaat heel veel doen voor de akoestiek en het binnenklimaat, én past heel mooi bij de monumentale historische uitstraling als tuin en kas die we graag weer in de Wintertuin willen terugbrengen.

We hebben woensdagavond aan de Gemeenteraad gevraagd of deze levend groene wand nog meegefinancierd kan worden in de begroting van de aanpassingen die nog voor rekening van de Gemeente Baarn komen. We houden jullie op de hoogte of de groene wand er gaat komen!

Onderstaande afbeelding is gemaakt door Tessa Wennink, interieurontwerpster van ons projectmanagementbureau Gallo projectmanagement met een bewerkte foto van GreenFortune. We hopen dat het er daadwerkelijk zo uit komt te zien!

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search