Voorverkoop, korting en sponsoring

Gratis koffie en thee, jouw naam verwerkt in een puzzel in de Wintertuin Escape Room óf je eigen Wintertuin tafel die altijd voor je klaarstaat als je bij ons komt lunchen. Koop nu jouw ticket voor de Escape Room in de voorverkoop en ontvang leuke extra’s, plan alvast een heerlijke lunch komend jaar en krijg heel veel korting, of vind je eigen naam op je theekopje als je straks jouw heerlijke afternoon tea komt nuttigen in de theetuin.

Draag via onze voorverkoop of sponsoring bij aan de opening van de Wintertuin in Baarn en verkrijg exclusieve privileges.

Je wordt tevens erelid van onze crowdfunding-club Wij van de Wintertuin – jouw (bedrijfs)naam wordt vermeld op onze Wall of Fame én je draagt bij aan het beleefbaar maken van één van de mooiste Rijksmonumenten in de regio.

Waar draag ik aan bij?

De Wintertuin gaat vanaf 2018 weer de sfeer ademen van een tuin, zoals het vanaf 1915 vele decennia is geweest (met veel planten en groen). We combineren deze groene uitstraling met een nieuw soort beleving in deze unieke kas: enerzijds een prettige tuin om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, en tegelijkertijd de mogelijkheid een geweldige beleving te ervaren in de Wintertuin Experience!

Doe ook mee! Koop nu alvast je ticket in de voorverkoop en krijg leuke extra’s. Of sluit één van de sponsordeals, kom vergaderen in de Escape Room (uniek!) of boek nu alvast een heerlijke afternoon tea voor jouw (bedrijfs)team of familie-uitje.

Hoe werkt het?

Je kunt nu in de voorverkoop jouw ticket voor de Escape Room kopen voor slechts €100 óf één van onze sponsordeals sluiten van €150 tot zelfs €10.000. Met jouw inleg ben je sowieso verzekerd van:

  • Gratis koffie en thee in de Wintertuin
  • Eén of meer gratis toegangskaarten voor de gloednieuwe Escape Room ELIXER, ter waarde van €120,00 per kaart en geldig voor een team van max. 8 personen per toegangskaart,
  • Een vermelding van jouw (bedrijfs)naam op onze website en aan onze Wij van de Wintertuin Wall of Fame, op een prominente plek in de Wintertuin

Je kunt kiezen uit de volgende opties (alle genoemde opties zijn inclusief btw) :

Crowdfunding Wintertuin - Kies de optie die bij jou past:

Hoeveel % hebben we al opgehaald?

27%

We halen met de crowdfunding €50.000 op om onze eigen financiële investering in de nieuwe Escape Rooms, keuken, horeca en inrichting te ondersteunen.

Doe nu mee voordat de limiet bereikt is!

Wil je meer weten? Op een andere manier bijdragen? Een factuur ontvangen omdat je als bedrijf betaalt?

Neem dan contact op met Karen of René (via dit formulier) of bel 06 5577 5724

Bekijk hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de transacties via deze site.

0

Start typing and press Enter to search