Wij van de Wintertuin

Gratis koffie en thee, jouw naam verwerkt in een puzzel in de Wintertuin Escape Room óf je eigen Wintertuin tafel die altijd voor je klaarstaat als je bij ons komt lunchen.

Draag via crowdfunding of sponsoring bij  aan de opening van de Wintertuin in Baarn en verkrijg exclusieve privileges.

Je wordt tevens erelid van Wij van de Wintertuin – de club die er samen voor gaat zorgen dat de Wintertuin weer gaat leven voor Baarn!

Waar draag ik aan bij?

De Wintertuin gaat vanaf 2018 weer de sfeer ademen van een tuin, zoals het vanaf 1915 vele decennia is geweest (met veel planten en groen). We combineren deze groene uitstraling met een nieuw soort beleving in deze unieke kas: enerzijds een prettige tuin om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, en tegelijkertijd de mogelijkheid een geweldige beleving te ervaren in de Wintertuin Experience! Doe ook mee!

Hoe werkt het?

Je kunt instappen vanaf €100 tot €10000. Met jouw inleg ben je sowieso verzekerd van:

  • Gratis koffie en thee in de Wintertuin
  • Eén of meer gratis toegangskaarten voor de Wintertuin Escape Room (die gaat starten zodra de Wintertuin opent in 2018), ter waarde van €120,00 per kaart en geldig voor een team van max. 8 personen per toegangskaart,
  • Een vermelding op onze website en aan onze Wij van de Wintertuin Wall of Fame, op een prominente plek in de Wintertuin

Je kunt kiezen uit de volgende opties (alle genoemde opties zijn inclusief btw) :

Crowdfunding Wintertuin - Kies de optie die bij jou past:

Hoe staat het met de crowdfunding?

Wij van de Wintertuin 19.000 €

We halen met de crowdfunding €50.000 op om onze eigen financiële investering in de nieuwe Escape Rooms, keuken, horeca en inrichting te ondersteunen.

Wil je meer weten? Op een andere manier bijdragen? Een factuur ontvangen omdat je als bedrijf betaalt? Of wil je meer geven dan €10.000?

Neem dan contact op met Karen (via dit formulier) of bel 06 5577 5724

Bekijk hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de transacties via deze site.

0

Start typing and press Enter to search