In Geen categorie

Het is een flinke investering die we doen in de Wintertuin. Dat is absoluut de moeite waard, omdat we er heel erg in geloven dat we een prachtig concept gaan neerzetten waar veel mensen van gaan genieten in de komende jaren. Gisteren tekenden we voor een lening bij de bank, we hebben een eigen crowedfunding/sponsoring campagne lopen én op Collin Crowdfund haalden we een extra investering op van €50.000.

Dit bid op Collin Crowdfund ging vandaag om 11.00 uur live en… om 11.03 uur was de €50.000 reeds volgestort door maar liefst 69 investeerders! We zijn supertrots dat er zoveel vertrouwen is in onze plannen dat ons bid in zo’n recordtijd was volgestort. En gaan nu zelf ook met nog meer vertrouwen onze plannen tegemoet.

Wil je trouwens ook nog helpen de Wintertuin tot een succes te maken? Via Collin Crowdfund kan dat niet meer, maar je kan nog wel altijd aan onze eigen crowedfunding/sponsoring actie meedoen! En straks op zoek gaan naar je eigen (bedrijfs)naam in de nieuwe Escape room of lunchen aan je eigen tafel. We zien je graag straks in de Wintertuin!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search