De Baarnsche Valentijn Giftbox UITVERKOCHT

De unieke Valentijn-giftbox van Baarnse ondernemers is uitverkocht.

Heeft u een box besteld? Haalt u deze dan op de aangegeven dag vanaf 12:00 uur op bij De Generaal.

De Baarnsche Valentijn Giftbox

 Valentijnweekend 13 en 14 februari 2021

Verras uw geliefde met een romantisch en culinair avontuur met het beste dat Baarn te bieden heeft en geef “De Baarnsche Valentijn Giftbox Cadeau.

Een aantal Baarnsche horecagelegenheden hebben voor u een wandeling gemaakt langs enkele parels in ons dorp om u een romantische avond te bezorgen met een keur aan liefdevolle attenties en lekkernijen.

We beginnen onze wandeling bij “De Gooische bloembinderij” voor een bloem-cadeau. Als verrassing op tafel hebben we dan ook nog wat chocoladehartjes gekregen van “C’est Bon” en ook het Baarnsche Technotape International doet nog een duit in het zakje voor een later moment.

Op naar de “Mitra” voor een flesje bubbels. Hierbij serveren we Kalamata olijfjes van “De smaak van Echt” en luxe zoute koekjes van “Banketchocolaterie Hendricksen”

Vervolgens gaan we naar “Bakkerij Kuiper” voor een heerlijk desembroodje om thuis af te bakken. Hier hoort natuurlijk een ham-kerrie smeerseltje bij van “Slagerij van Moorselaar” en passant halen we ook vast een paar heerlijke canoli voor bij de koffie aangeboden door onze “Kaasspecialist Alexanderhoeve Baarn”

Eindelijk kunnen we aan tafel. zes prachtige gerechtjes om te delen in collegiale samenwerking geserveerd door: Restaurant Eemlust Lunchroom Uniek Min Zeven ijs en patisserie Restaurant Klein Fornuis De Wintertuin Eethuys-Café “De Generaal”

Dit romantische avontuur wordt mogelijk gemaakt mede dankzij de financiële bijdrage van:

De coöperatie Centrum Baarn, Jumbo den Blanken, Banketchocolaterie Hendricksen Binnenhuis Scheltinga Woonwinkel Baarn, Kaasspecialist Alexanderhoeve Baarn en ook dankzij de liefdevolle attenties van bovengenoemde collega ondernemers.

Hoe werkt het?

Bestel en betaal De Baarnsche Valentijn Giftbox op deze pagina. We kunnen u deze prachtige Baarnsche Valentijn Giftbox aanbieden voor € 125,00 de inhoud van de box is uiteraard ruim voldoende voor 2 personen

  • Bestel en betaal direct
  • Bestellen kan tot en met woensdag 10 februari.
  • U kunt dan uw box afhalen bij “De Generaal” op zaterdag 13 februari of zondag 14 februari

BESTEL HIER:

0

Start typing and press Enter to search